Tapu ve Kadastro XIV. Edirne Bölge Müdürlüğüne Ziyaret

Trakya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Öğretim Görevlisi Burak İŞÇİMEN, Sosyal Sorumluluk Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Semiha KARTAL,  Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Barış ÖZKAPI, Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü  Dr. Öğr. Üyesi Elvin Dinler KISAÇTUTAN,  Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sosyal Tesisler Şube Müdürü Ömer ÇAKIR, Sürekli Eğitim Merkezi Personeli Tuncay MORKAVUK,  Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Sekreteri Ayşe RAY ve Yoga ve Nefes Topluluğu Başkanı Nefize BEHATTİN ile birlikte Tapu ve Kadastro XIV. Edirne Bölge Müdürü Hayrullah AKDEMİR 'i makamında ziyaret ederek, Bölge Müdürlüğü ile Trakya Üniversitesi Rektörlüğü arasında mevcut olan iş birliği protokolü kapsamında, ortak çalışma ve projelerin değerlendirilmesi yapılmıştır.