YÖKDİL Ingilizce Sınavına Hazırlık Kursu

Hafta içi 02 Ekim ve hafta sonu 07 Ekim 2017 tarihinde başlayacak eğitim programımız Yabancı Diller Yüksekokulunun deneyimli öğretim elemanları tarafından verilecektir.

►PROGRAMIN AMACI
-Katılımcılara, YÖKDİL sınavının gerektirdiği gramer bilgisini öğretmek,
-Kelime haznelerini gerekli seviyeye getirmek,
-Katılımcıların sınavda kullanılan soru tipleri ile çalışmalarını sağlamak ve soruları mümkün olan en kısa süre içinde yanıtlayabilmeleri için gerekli yaklaşımları tanıtmak,
-Katılımcıların dikkatini soruları çözerken yapmış oldukları hatalar konusuna da çekerek bu hataların bertaraf edilmesini sağlamaktır.

Sınav için gerekli dil bilgisi ve kelime bilgisini kazandırmak üzere hazırlanmış materyaller kullanılacaktır. Bu materyaller sınava yönelik olarak hazırlanmış soruları ve gerçek sınav sorularını kapsayacaktır.

-Soruların çözümünde öğrenciler aktif olarak yer alacaktır.
-Belirli dönemlerde deneme sınavları yapılacaktır. Gramer, kelime bilgisi ve okuduğunu anlama becerisinin geliştirilmesine yönelik çalışmalar başlangıç tarihinden programın bitiş tarihine kadar yoğun bir şekilde devam edecektir.

Kurs Ücretleri ve Katılım Şartları Hakkında Daha detaylı Bilgi İçin Tıklayınız.

Bu içerik 24.08.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 73 kez okundu.