Yetenek Sınavlarına Hazırlık Kursu (Müzik)

ResimÜniversitelerin müzik ile ilgili çeşitli bölümlerine yetnek sınavları ile alıncak aday öğrencilerin bu sınavlara hazırlanması amacıyla Üniversitemizin Devlet Konservatuvarında bulunan uzman öğretim elemanları tarafından kurslar verilecekir. Kurslar 32 saati teorik olmak üzere aday öğrencinin girmek istediği branşa göre her bir kursiyere 10'a saat bireysel enstruman dersinden oluşmaktadır.

Kursa katılım ücreti 2000 TL'dir. Kurs kontenjanı 40 kişidir. Kursiyer sayısının fazla olması durumunda “ön eleme” yapılacaktır. Kurs tarihleri 01-19 Temmuz 2013 olarak belirlenmiştir. Bu tarihler arasında teorik dersler Trakya Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda, uygulama dersleri ise Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarında yapılacaktır.
Başvuru formu için tıklayınız.

Bu içerik 19.04.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 1433 kez okundu.