Genel Yabancı Dil Almanca Eğitim Kursu

Almanca dil eğitim programlarımızın içeriği “Avrupa Ortak Dil Kriterleri” (AODK) çerçevesinde alanında uzman akademik kadromuz tarafından hazırlanıp, dersler üniversitemizin yetkin ve deneyimli öğretim elemanları tarafından dil öğretimi için gerekli tüm teknik donanımlara sahip sınıflarda verilmektedir

►EĞİTİM PROGRAMI HAKKINDA BİLGİ
Öğrenci merkezli ve modern yöntemlerle işlenen derslerde Dil Bilgisinin yanı sıra dört temel dil becerinizin (Okuma-Anlama; Dinleme-Anlama; Yazılı-Anlatım; Sözlü Anlatım) geliştirilmesi hedeflenmektedir. Ayrıca bireysel gelişimleriniz takip edilerek bu konuda geri bildirim yapılmakta, ihtiyaç duyulması halinde ders materyalleri dışında bireysel çalışmalarınızı destekleyici ek kaynaklar sunulmaktadır.

►ALMANCA EĞİTİM PROGRAMI SEVİYELERİ
A1-A2 ve B1-B2 dil seviyelerinde her dönem eğitim programı açılmaktadır. Talep edilmesi durumunda C1 ve C2 dil seviyelerinde de program açılmaktadır.Her ders 50 dakikadır.

►SINAVLAR
Her kurda 1 ara sınav ve 1 bitirme sınavı yapılır. Ara sınavın %40 ve bitirme sınavının %60’ı
başarı notunun oluşturulmasında esas alınır. Bir sonraki kura devam edebilmek için başarı
notunun en az 60 olması gerekmektedir.
►KATILIM BELGESİ
Başarı durumunda Trakya Üniversitesi tarafından ulaşılan seviyeyi belirtir “başarı belgesi”, başarılı olunamaması durumunda alınan toplam ders saatini belirtir “eğitim programı katılım belgesi” verilir.

Kursiyerlerimiz, seviye tamamlayan kurlar sonrasında isteğe bağlı olarak Goethe Enstitüsü’nün yapmış olduğu A1 seviyesi için Start Deutsch 1, A2 seviyesi için Start Deutsch 2, B1 seviyesi için Zertifikat Deutsch ve B2 seviyesi için TestDaF sınavlarına ücret karşılığında girebilir ve Goethe Sertifikası elde edebilirler.

Kurs Ücretleri, Eğitmenler ve Kayıt Şartları Hakkında Daha Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız.

Bu içerik 24.08.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 69 kez okundu.